Click here to read about our B&B in English
Op de bovenste verdieping van de moderne boerderij, Hoeve Spoorzicht, bevindt zich de authentieke Bed & Breakfast. Het ruime gastenverblijf biedt plaats voor 5 personen en is van alle gemakken voorzien. De B&B heeft een rustieke uitstraling in retrostijl. Deze combinatie zorgt voor een warme, huiselijke sfeer. Iedere morgen staat er een ambachtelijk ontbijt voor u klaar, verzorgd door uw gastvrouw Marian.

IMPRESSIE

FACILITEITEN

U heeft beschikking over een ruime woonkamer/keuken, 2 tweepersoonsslaapkamers, een eigen badkamer en een dakterras met uitzicht over de weilanden. Op de boerderij is ook jongvee aanwezig. Daar kunt u gerust een kijkje nemen! Overzicht van alle faciliteiten

OMGEVING

Hoeve Spoorzicht ligt midden in het polderlandschap van het Groene Hart. Vanuit de rustieke woonkamer heeft u prachtig uitzicht over de weilanden richting Oudewater. In de directe omgeving kunt u naar hartenlust fietsen en wandelen. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan:

HUISREGELS

RESERVEREN

WANDELAARS KUNNEN OOK OVERNACHTEN IN DE HOOIBERG!

Het Groene Hart leent zich uitstekend voor een heerlijke wandeling. Wandelaars passeren dan ook regelmatig Hoeve Spoorzicht, te Papekop. We krijgen vaak het verzoek van wandelaars of zij bij ons een nachtje kunnen uitrusten, zodat zij de volgende dag hun weg kunnen vervolgen. Helaas is onze B&B in veel gevallen dan al bezet, maar daar hebben we nu iets op bedacht! Vanaf april 2021 kan je als wandelaar nu ook overnachten in onze prachtige Hooiberg! Meer lezen..

%d bloggers liken dit: