Choose your language:

English, German, French

Albert & Ingrid
Hartelijk ontvangst bij aankomst. Prachtig appartement, alle ruimte en alles aanwezig. Heerlijk geslapen, zeer goede bedden! Ontbijt was uitgebreid en goed verzorgd. Prachtige omgeving, leuke dorpjes en mooie zwanen. Zie je in Brabant niet zoveel!

24 februari 2020

Bart, Wouter, Bruzo & Eli
Kort maar wel goed geslapen na alweer een fantastisch feest van Armin van Buuren in de jaarbeurs van Utrecht. En daarna een heerlijk ontbijt om weer op krachten te komen! Bedankt voor de goede ontvangst in jullie mooie appartement! We komen graag terug

16 februari 2020

Karlijn
Het is als thuiskomen om weer hier te zijn. Het appartement met zijn ambachtelijke en moderne details maar vooral de warmte en zorg van de gastvrouw maken het verblijf bij Hoeve Spoorzicht zo heerlijk. Met als klap op de vuurpijl: de narcissen in de koffiepot! Hoewel die zwaar concurreren met de gehaakte eiermutsjes. Het is geen 9,9, maar een dikke 10!

22 januari 2020

Yvonne & Mare
Wat hebben we een heerlijk weekend gehad! Jullie hebben een prachtige B&B. Het heeft ons aan niets ontbroken; bedankt hiervoor. Volgend jaar is er weer een festival in Woerden, dus wellicht tot dan.

22 september 2019

Ben & Geert
Bedankt voor de gastvrijheid en prachtige locatie. We komen zeker terug. Tot ziens.

18 september 2019

Frans & Elly
Heel hartelijk dank voor jullie goede zorgen en gezellige gastvrijheid. Daar hebben we weer en nu zelfs 5 dagen erg van genoten. We zeggen nu: ‘tot ziens’ want we komen graag terug!

29 augustus 2019

Jan & Elly
Het ontbrak ons werkelijk aan niets. Alles tot in de puntjes verzorgd en verdienen de 9,7 dubbel en dwars! Hoewel we geen gebruik konden maken van het ontbijt, hebben we er als ‘lunchpakket’ toch van kunnen genieten. En de pruimen, kersen en het gekookte eitje waren super! Als de gelegenheid zich voordoet komen we graag nog eens terug om het zo geprezen ontbijt uit te proberen.

4 augustus 2019

Tineke & Bob
Heel hartelijk dank voor het mooie verblijf en al de goede zorgen. Vooral het feit dat je ons met onze was hebt geholpen zal ons altijd aan dit heerlijke B&B helpen herinneren. Heerlijk ontbijt, prachtige ruime kamers, alles prima. En zo’n geweldige gastvrijheid. Nogmaals dank.

17 juni 2019

Marleen
En alweer een nachtje hier gelogeerd, heerlijke plek! Alleen het gehaakte theeservies is al een reden om terug te komen! En dat doe ik, eind juni ben ik er weer, tot dan!

7 juni 2019

Jan
We wilden er even lekker tussenuit en het geluk bracht ons hier. Wat een heerlijk appartement. Mooi en schoon. Een huiselijk gevoel. We hebben lekker kunnen koken en ontspannen. Een echte aanrader en zullen zeker een keer terugkomen. Bedankt voor jullie gastvrijheid en heerlijke ontbijt.

31 mei 2019

Jan & Henriëtte
Wat een fantastische B&B. Een compleet huis zo ruim en smaakvol ingericht. Heerlijk geslapen in het luxe bed! Een heerlijk en zeer uitgebreid ontbijt, met verse spullen. Geweldig allemaal. Maar het mooiste vonden we het zeer hartelijke ontvangst. We voelden ons zeer welkom. Dank voor alles.

28 mei 2019

Frans & Elly
We zijn heel blijf met ons verblijf in de mooie, gastvrije B&B! We komen graag terug. Tot ziens.

25 april 2019

Heleen & Ingrid
Hartelijk bedankt voor de gastvrijheid. We hebben heerlijk geslapen en gegeten zodat we het volgende stuk van het limespad kunnen lopen.

25 april 2019

Johannes
Hartelijk dank voor alle goede zorgen! Een prachtig appartement en een heerlijk ontbijt…

12 maart 2019

Marleen
Dank voor de grote gastvrijheid. Ik heb genoten! Van de gehaakte gele klompjes op het potje, het heerlijke bed, de mooie badkamer, de geborduurde kussens, Bartje die het geluk zocht (boek) en de liefdevolle ontbijtjes. De zorg spreekt uit alles, een plek om terug te komen!

2 februari 2019

Karlijn & Marleen
Zo verzorgd!! Al die met liefde uitgekozen spullen en de dierbare kleine attenties en de heerlijke ruimtes; het is goed toeven bij Hoeve Spoorzicht. We genoten, dankjewel.

1 februari 2019

Erica & Lia
We hebben genoten in ons eigen paradijsje van de rust, de ruimte en het overvloedige ontbijt met de eigen en streekproducten in Papekop. Het is een fijne plek om mooie uitstapjes te maken. Hartelijk dank.

25 september 2018

Ann & Steven
Bedankt voor alles. We hebben een heel fijne vakantie gehad. Het ontbijt was super!!! Alles was super. Is voor herhaling vatbaar.

22 juli 2018

Ann & Steven
Bedankt voor alles. We hebben een heel fijne vakantie gehad. Het ontbijt was super!!! Alles was super. Is voor herhaling vatbaar.

22 juli 2018

Anne & Bob
Heel erg dank voor 2 heerlijke dagen verblijf bij jullie. Alles is tot in detail verzorgd. Komt daar nog de attente en supervriendelijke benadering bij. Dingen die niet zomaar overal te vinden zijn en waar jullie terecht trots op mogen zijn. Bijna overtuigd dat dit briefje geen afscheid is. Wij gaan elkaar zien.

1 oktober 2017

Hans
Bedankt voor de gezellige dagen die we doorgebracht hebben in de mooie B&B. Mooie plek, lekker uitgerust, heerlijk ontbeten, fijn gefietst en gewandeld. Van mij krijg je een 10. Voor herhaling vatbaar.

19 juli 2017

Lia
Wat schoon, wat een rust, wat een heerlijk ontbijt. Je voelt je thuis. Super verblijf. Compliment!

1 juli 2017

Hugo, Inge, Sam, Ann & Nadine
Bedankt voor de heerlijke plek waar we konden slapen en heerlijk verwend werden met een super ontbijt! Als we in de buurt moeten zijn, komen we zeker terug!

10 juni 2017

Rene & Nadia
Jullie zijn heel sympathieke gastheren, ook de lieve Wibi. We voelden ons direct thuis in het mooie appartement. We werden verwend met een top ontbijt. We hebben heel leuk gefietst in de mooie waterrijke streek. Dus, het was helemaal goed zo en daarbij heel hartelijk bedankt en tot een volgende keer.

5 juni 2017

Tilly
Vriendelijke ontvangst, mooie omgeving en het heerlijk ontbijt. Kennis gemaakt met de poezen en Border Colli Wibi met de zwaluwen en we hadden het goede weer gratis erbij. Doe zo verder en tot een volgende keer.

3 juni 2017

Piet, Lia, Harm & Dirry
We hebben genoten van het mooie appartement, het ontbijt en de prachtige omgeving. We hebben ook zo genoten van het prachtige weer.

1 juni 2017

Pieter & Roy
Fantastisch, netjes en zeer goed verzorgd. Lekker uitgebreid ontbijt!!

4 mei 2017

Anneke, Jennie & Anco
Mooie ruimtes, heerlijk ontbijt en gister een vriendelijk ontvangst. We hebben genoten!

4 mei 2017

Willeke
Enorm bedankt weer. Vooral de badjassen zijn een fijne aanvulling. En bedankt voor het aangepast gluten & lactosevrij ontbijt! Dat is mooi als dat kan! Tot volgende x

11 november 2016

Joost & Mieke
Dank jullie wel voor de warme ontvangst, het heerlijke ontbijt, het gezellige appartement en dat alles in een schitterende omgeving!

2 oktober 2016

Iris & Werner
Vorig jaar kozen wij reeds jullie B&B en werden we fantastisch ontvangen. Dit jaar was de keuze snel gemaakt om opnieuw een weekendje hier te overnachten. We komen graag volgend jaar terug.

18 september 2016

Jan, Diny, Jan & Mariet
We hebben ons lekker door jullie laten verwennen! Super gastvrouw en gastheer!!

9 september 2016

Willie & Verona
Bedankt voor jullie gastvrijheid. Het was heerlijk om een paar dagen hier te zijn. Alles was geweldig.

21 juli 2016

Wim, Mariek & Emma
We kwamen moe en vrij laat aan van onze fietstocht. We werden hartelijk verwelkomt! Het is een heel mooi en schoon appartementje en het ontbijt was ook ontzettend lekker. Al met al een heel fijn verblijf.

18 juli 2016

Kim, Debby, Eva, Vanessa & Marieke
Wat een mooie schone plek om een nachtje te blijven. We zijn ontzettend vriendelijk ontvangen. Hebben heerlijk ontbeten en lekker buiten! Super!!!

8 juli 2016

Fam. Mulder
Leuk en mooi huiskamergevoel en wat een lieve hond hebben jullie! Echt een gastheer die je opwacht. Een fijne rustige omgeving met Oudewater als trekpleister. Wij zijn blij dat we geen heksen zijn. Bedankt voor het fijne ontbijt en de service.

5 juli 2016

Die
Alle rust en de stilte zijn een waargenoegen hier op Hoeve Spoorzicht. Altijd leuk om de dag aan te vangen met een heerlijk gevarieerd ontbijt. Dankjewel.

30 juni 2016

Dora, Sylvia, Jolande, José, Anja, Jacqueline en Malous
Reuze bedankt voor het gastvrije verblijf voor onze groep wandelvriendinnen. Het is heerlijk om je thuis te voelen, de ruimte te hebben en dat we van alle luxe en goede zorg werden voorzien! Het extra matras, de lunchpakketjes en het heerlijke ontbijt werden zeer op prijs gesteld!

5 juni 2016

Hans & Martine
Na een prachtig feest in de Hooiberg, hebben we hier heerlijk rustig overnacht en uitgebreid ontbeten. Dank voor de gastvrijheid.

22 mei 2016

Jens, Zoë & Marnix
Rust, ruimte, kwaliteit, aangename gastvrouw. Wat was dit leuk. Tot ziens!

16 mei 2016

Paul, Martje, Bart & Donald
In het groene hart van Nederland ontmoeten we in Papekop het gouden hart van het dorp. Hartelijk bedankt voor de warme ontvangst Marian! We komen zeker nog eens terug.

28 maart 2016

Elianne, Leentje, Brigitte, Therese & Debby
Wat waren we aangenaam verrast door zo een mooie ontvangst, super vriendelijk, mooi verzorgd en zeer aangenaam verblijf. Wij voelden ons alle 5 hartelijk welkom en vonden het eigenlijk erg spijtig om te vertrekken maar we hebben zeker de intentie om terug te komen. 1000x dank voor alles.

11 maart 2016

Fam. Wilbruik
Een genoeglijk samenzijn dat als opzet in uw B&B is ons erg goed bevallen. Dank voor uw heerlijke ontbijt, de gemoedelijke sfeer, die u op uw gasten weet over te brengen. En wie weet? Tot ziens.

18 oktober 2015

Iris & Werner
Bedankt voor jullie gastvrijheid. Heel goed geslapen in een rustige en mooie omgeving. s ‘ morgens heerlijk verwend met een zalig ontbijt. Wij komen graag nog eens terug.

26 september 2015

Gerben & Rivka
Dank voor het verblijf in de mooie ruime B&B. Voor ons een reden om het vaker te doen. Het gebeurd niet vaak maar we hebben niets gemist! Zelfs een surrogaat hond is aanwezig!

13 september 2015

Peter & Tiny
Wat een enthousiaste ontvangst in jullie schitterende B&B. Wij hebben heerlijk geslapen, gebruik gemaakt van jullie mooie badkamer en daarna een uitgebreid ontbijt. Complimenten.

22 augustus 2015

Hubert & Marja
Bedankt voor de gastvrijheid! Lekker geslapen in een rustige omgeving. Prima bedden en een heerlijk ontbijt!

21 augustus 2015

Nathalie, Jeffrey & Karlien
Dankjewel voor de hartelijke ontvangst. Het was heerlijk, rustig vertoeven. De flexibiliteit is echt een pluspunt! (uur van aankomst, uur van ontbijt en voor vertrek). We hebben genoten van het gevarieerde, lekkere ontbijt. Dankjewel!

15 augustus 2015

Gertjan & Maartje
Wat een mooie B&B. Heerlijk 2 dagen genoten van het mooie weer, heerlijke ontbijt en de gastvrijheid. Wie weet tot ziens.

9 augustus 2015

Daan & Lena
Ontzettend bedankt voor de goede zorgen. Heerlijk om hier te verblijven. We komen graag terug. Een heerlijk plekje!

5 augustus 2015

Michella & Dick
Wat een heerlijke plek om tot rust te komen. Jullie zijn erg vriendelijk en een voorbeeld van Hollandse gastvrijheid. Ga zo door!

21 juli 2015

Fabienne & Simon
Wat een leuke B&B. We werden heel goed ontvangen. Het appartement is beter dan een suite in een 5-sterren hotel. Wat is het mooi ingericht en chic. De keuken is prima. Bedankt voor jullie vriendelijkheid en alles.

5 juni 2015

Berit & Edwien
Wat hebben we genoten van ons verblijf bij jullie! Wat een mooi, compleet en gezellig ingericht appartement. En dan het ontbijt! In 1 woord fantastisch. Ouderwetse gezelligheid. We voelden ons meteen thuis.

31 mei 2015

Barbera, Riva & Alexander
We hebben hier genoten. Mooie kamers en een heerlijk ontbijt! Fijn dat we zo onverwacht gastvrij werden onthaald! Prachtig plekje, we geven het graag door aan anderen!

8 mei 2015

Tilly
Prachtig ruim appartement. De badkamer is bijna net zo groot als mijn huiskamer en zo’n mooie keuken ben ik ook jaloers op! Prima bedden en heerlijk ontbijt! Het feest in de hooiberg was ook perfect geregeld!

13 juli 2014

%d bloggers liken dit: