Click here to read about ‘Hoeve Spoorzicht’ in English
In het eeuwenoude plaatsje Papekop, midden in het prachtige polderlandschap van het Groene Hart, ligt Hoeve Spoorzicht. Voor zowel de vakantieganger als de zakelijke gast is dit de ideale locatie voor een rustig verblijf.

Struinen en Vorsen
Jan en Marian zijn ongeveer 20 jaar geleden begonnen met recreatie – educatief onderwijs. Al snel sloten zij zich aan bij de organisatie ‘Struinen en Vorsen‘. Deze organisatie staat voor de verbreding van de landbouw in het Groene Hart. Jan en Marian organiseerden eigen wandelingen en gingen een aantal keer per jaar met de mensen op pad. Jan vertelde dan als gids een verhaal over de boerderij en Marian voorzag de gasten van een knapzak en na afloop van soep, biest of rijstebrij.

De Hooiberg
In de Hooiberg kan men verjaardagen vieren, vergaderen en workshops volgen.

De boerderij
Tot 2011 hadden Jan & Marian samen een melkvee bedrijf. Nu verzorgt Jan de jongveeopfok van een collega-boer. Ze logeren hier totdat ze twee jaar oud zijn. Daarna gaan ze weer terug naar de eigenaar. Verder tref je op de boerderij een enthousiaste hond en de groentetuin. Van de aardbeien en bessen maakt Marian jam & sap voor de gasten van de B&B. Tijdens het ontbijt genieten de gasten van streekproducten en alles wat op de tuin staat.

De B&B
In 2011 werd de oude boerderij vervangen door een nieuw woonhuis met een ruime bovenverdieping. Vanaf 2014 openden ze hier de B&B. In de B&B worden de gasten van alle gemakken voorzien en genieten zij van het leven op de boerderij. Jan & Marian streven naar een bijzonder verblijf voor elke gast en ze lezen met genoegen de positieve reacties terug in het gastenboek. Onlangs is de B&B door booking.com beoordeeld met een 9,9! Jan & Marian zijn voldaan met deze prestatie en hopen dit succes nog een poosje te mogen voortzetten.

Meer weten over ons?

%d bloggers liken dit: