Click here to read more about us in English.

Wij zijn Jan & Marian Baars. Wij zijn de trotse eigenaren van Hoeve Spoorzicht!

Jan behoort tot de 3e generatie binnen dit bedrijf en heeft vanaf zijn 16e levensjaar hier de koeien gemolken. Nu verzorgt hij met veel liefde de jongveeopfok voor een collega-boer, want ‘eens een boer, altijd een boer’.

Wij vinden het leuk om de gasten van de B&B, de Hooiberg en het Rustpunt mee te laten genieten van ons bedrijf. Wij streven ernaar om het boerenleven op een positieve manier uit te stralen naar onze gasten. Dit staat voor ons hoog in het vaandel. We willen graag bezig blijven, blijven werken en natuurlijk gezellige gasten ontvangen. Wij staan nooit stil!

Inmiddels zijn wij trotse opa & oma van een stel prachtige kleinkinderen en we genieten er met volle teugen van als zij op de boerderij komen spelen. In het voorjaar is het écht feest. Als de koeien voor het eerst weer naar buiten gaan, nodigen wij de gasten van de B&B en onze (klein)kinderen uit om pannenkoeken te komen eten. Dit blijft een bijzondere traditie!

Wij geven onze gasten graag zo veel mogelijk mee van het leven op de boerderij. We hopen dat we dit waardevolle werk nog een poosje te mogen doen en ontvangen u graag op Hoeve Spoorzicht!

%d bloggers liken dit: